Echipa Republic Production

Kovács
Norbert

Producătorul și co-fondatorul studioului Republic Production. Un muzician excepțional cu o experiență de peste 30 de ani în industria muzicală.

Kiss
Zoltán

Un pianist și clăpar cu o experiență de peste cincisprezece ani în producția muzicală.

Vlad
Rusu

Producător, sound designer, și operator de Boom.  Pasionat de arta de manipulare a sunetelor, și de a „da viață” imaginilor prin sunet și muzică. Producător pe zona dance, pop, EDM, trap și hip-hop.

Mircea
Biris

Cinci ani de experiență în producția muzicala și beat-making. Se concentrează pe muzica modernă, în special rap, dar și pe trap, hip-hop, reggaeton, synthpop și orice alt gen de muzică în stiluri noi. Mai nou se ocupă și de producția de sunet de film, înregistrări și post-producție.

Szász
Csaba

Producător și chitarist la Koszika & The Hotshots.

Dóczy
Áron

A studiat pianul clasic, apoi s-a apucat de înregistrari, mixaje și masterizare. Specializarea sa principală este înregistrarea sunetului pentru piese acustice și pop, dar a lucrat și ca operator de sunet și operator de boom în industria cinematografică. Folosește echipamente hardware analogice pentru mixare și masterizare, precum și tehnologii digitale pentru post-producția de film.