Hírek

Adrian Berinde
ADRIAN BERINDE LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE A ȚĂRANULUI KLUBBAN

Két rendkívüli, Marosvásárhelyen és Kolozsváron megtartott koncert után, Adrian Berinde Bukarestben is bemutatja a nyolcadik lemezét. Az eseményre 2017. március 4-én, 20 órától kerül sor a Țăranului Klubban.
Az „Arcan” album, amely a Republic Production gondozásában jelent meg, egy új és talán váratlan zenei megközelítést mutat be. Adrian Berinde több mint 21 éve van jelen a zenei életben, ahol egyedi és összetéveszthetetlen módon elegyíti a pop-rock-bluest, a progresszív népzenét és a költészetet, éppen ezért hatalmas bátorságként tartható számon, hogy újra felfedezve önmagát egy új hangzásvilágban, szokatlan zenei koncepcióban mutatkozik be.

REPUBLIC PRODUCTION SONGWRITING CAMP - MAROSVÁSÁRHELY, 2017. JÚNIUS 26 – 30

A Republic Production első alkalommal rendezi meg azt az eseményt, amely reméljük rendszeresen kerül megszervezésre a jövőben Marosvásárhelyen. Egy zenei tábor, ahol a hazai és a külföldi zenei élet híres szerzői, szövegírói és producerei jelezték részvételüket. 2017. június 26-a és 30-a között a zenészek együtt dolgoznak majd a Republic Production stúdiójában és megalkotják a jövő legnagyobb slágereit. Négy napon át ezek a kreatív emberek megosztják majd egymással az évek során felhalmozódott ismereteiket és tapasztalataikat a zene terén. Let the songs play!

A legjobbaktól tanulunk!

Grammy-díjas a zenei produkció, hangmérnöki munka és keverés kategóriákban. Öt aranylemez és egy platina. Olyan neves előadóknak szerzett zenét, mint Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia és La Pulqueria. A legtapasztaltabb szakemberek készítették fel: Andrew Scheps, Andy Wallace, Chris Lord Alge és Michael Brauer. Ő keverte a spanyol változatát az olyan nagy sikerű filmeknek, mint a Karib-tenger kalózai, Indiana Jones, vagy a Star Trek.
A neve Manuel Tomas és azért érkezik a Republic Production studiójába, hogy segítse művészeinket tovább fejlődni. Tudjon meg többet a tehetséges Manuel Tomasról a személyes honlapján: http://www.manueltomas.com/

pic pac poc
Pic, Pac, Poc - gyerekdalok

A legújabb projektünk elkalauzolt minket a móka és a fantázia világába. Kiadtunk egy CD-t, amelyen 10 gyerekdal hallható számokról, hangszerekről, a mesék mágikus szereplőiről a Marosvásárhelyi Művészeti Líceum negyedik osztályosainak előadásában. A CD a "Az iskolában Pic, Pac, Poc-kal" előkészítő osztályosok részére készült kisegítő kézikönyv melléklete.