Hírek

REPUBLIC PRODUCTION SONGWRITING CAMP - MAROSVÁSÁRHELY, 2017. JÚNIUS 26 – 30

A Republic Production első alkalommal rendezi meg azt az eseményt, amely reméljük rendszeresen kerül megszervezésre a jövőben Marosvásárhelyen. Egy zenei tábor, ahol a hazai és a külföldi zenei élet híres szerzői, szövegírói és producerei jelezték részvételüket. 2017. június 26-a és 30-a között a zenészek együtt dolgoznak majd a Republic Production stúdiójában és megalkotják a jövő legnagyobb slágereit. Négy napon át ezek a kreatív emberek megosztják majd egymással az évek során felhalmozódott ismereteiket és tapasztalataikat a zene terén. Let the songs play!

A legjobbaktól tanulunk!

Grammy-díjas a zenei produkció, hangmérnöki munka és keverés kategóriákban. Öt aranylemez és egy platina. Olyan neves előadóknak szerzett zenét, mint Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia és La Pulqueria. A legtapasztaltabb szakemberek készítették fel: Andrew Scheps, Andy Wallace, Chris Lord Alge és Michael Brauer. Ő keverte a spanyol változatát az olyan nagy sikerű filmeknek, mint a Karib-tenger kalózai, Indiana Jones, vagy a Star Trek.

pic pac poc

Pic, Pac, Poc - gyerekdalok

A legújabb projektünk elkalauzolt minket a móka és a fantázia világába. Kiadtunk egy CD-t, amelyen 10 gyerekdal hallható számokról, hangszerekről, a mesék mágikus szereplőiről a Marosvásárhelyi Művészeti Líceum negyedik osztályosainak előadásában. A CD a "Az iskolában Pic, Pac, Poc-kal" előkészítő osztályosok részére készült kisegítő kézikönyv melléklete.