Republic stúdió

SZOLGÁLTATÁSAINK
productie muzicala
ZENEI PRODUKCIÓ

Eredetiség. Erről van itt szó. A zenei produkció mindent magában foglal – gitár, basszusgitár, dob, zongora, vokál, valamint speciális szoftverek. Mindezek egy egyedi keveréket alkotnak, amely során a legkisebb részletekre is nagy hangsúlyt tevődik, valamint a művész egyedi stílusa határozza meg. Elvitathatatlan albumokat és kislemezeket készítünk, rögzítünk és adunk ki.

mixaj masterizare
KEVERÉS, MASTERING

Kiváló minőségű logisztika, csapatunk jelentős tapasztalatával társítva, a zene és a technika területén egyaránt. A hang, a hangszerek és az effektek mind részét képezik a megkérdőjelezhetetlenül minőségi produktumnak. Újragondoljuk a maszterelést kiemelve annak elsődleges jelentését és bátran állíthatjuk, hogy minden szükséges elemünk megvan egy sikeres album vagy kislemez létrejöttéhez.

editare audio
HANGSZERKESZTÉS

Minden művésznek sajátos védjegye a zenei stílusa, amely valójában a hangszerkesztés során alakul ki. A hangot rögzítik és gondosan kidolgozzák kiemelve annak természetességét, hangszínét, modulációját, harmonikusságát és egyediségét. A legösszetettebb eszközzel dolgozunk, így a részletek rendkívül fontosak a művészi stílus meghatározására szolgáló elemek megőrzéséhez.

sound design
HANGTERVEZÉS

Magában foglalja a felvett vagy szerkesztett hangok manipulálását és kezelését, valamint a művész stílusában meghatározott egyedi amalgámban megtestesülő zenei hatásokat. Hangtervező csapatunk biztosítja, hogy a hang magassága, erősége, minősége és terjedelme tökéletesen illeszkedjék bele az album vagy a kislemez eredeti történetébe.

A STÚDIÓ

Stúdiónk utolsó generációs professzionális felszereléssel van ellátva. Megtalálható minden eszköz, a hangszerkesztőtől a hang design-on át a gyártási, keverési és mastering berendezésekig, valamint szintetizátorokig, melyek esetében tapasztalt csapatunk teljes mértékben kihasználja a bennük rejlő lehetőségeket. Ez a legmegfelelőbb hely ahhoz, hogy mindenik művész hangjával és személyiségével rezonáló eredeti kompozíciók jöjjenek létre. Fő célunk, hogy kiaknázzuk a művészek vokális adottságait, ugyanakkor, hogy minél több olyan gyermek és fiatal lépje át küszöbünket, akik a zenében szeretnének karriert kezdeni.

 

MŰVÉSZEK
Marius Moga
Ovi
George Hora
Adrian Berinde
Fülöp Bence
Baricz Gergő
CSAPATUNK

A Republic Production produkciós iroda hisz a saját és a művészek függetlenségében és a hangjuk, illetve tehetségük által képviselt értékekben, éppen ezért kitűzött céljai között szerepel a tehetséges előadók felkarolása, ismertté tétele, valamint támogatása a következő szolgáltatások által: hangfelvétel, hangszerelés, produceri munkák, videó, animáció, impresszárió, branding tanácsadás és PR, valamint átfogó online és offline jelenlét.

K.Norbert
Voice-hunter

Music Producer 
Co-founder

M.Dan
Co-founder
Z.Andrei
From A to Z

Director of Photography
Postproduction
Colorist

A.Liviu
Photo wizard

Junior Video Editor
Professional Photographer