Vizuális produkció

Személyiségünk tükröződik minden alkotásunkban!

Hagyd abba a görgetést és játszd le!

A videó az online promóció egyik legfontosabb eszköze. A marketingszakemberek több mint 70% -a vallja, hogy a videók magasabb konverziós arányt mutatnak, mint más promóciós módszerek. Legyen szó atmoszférikus klipről, bemutató videóról vagy oktatóvideóról, mozgó képeink biztosan megállítanak a görgetésben.

SZOLGÁLTATÁSAINK
PHOTOGRAPHY

Termékfotókat készítünk online áruházak és katalógusok részére, valamint az éttermi menük számára is hozunk létre képanyagot (étel- és italfotó).
A vállalati területen a létesítményekről, valamint a csapatról is készítünk felvételeket a szolgáltatások minél professzionálisabb bemutatása érdekében.
Koncertek, bemutatók, kiállítások, beltéri és kültéri fotózások.
Elfogadunk minden kihívást!

photography
Video production

Képek mozgásban, a történet foglyul ejtett pillanatai.
Rengeteget ötletelünk azzal a céllal, hogy megtaláljuk a legkreatívabb ötleteket a zenei videók megvalósításához.
Különböző lehetőségeket javaslunk a vállalati prezentációs videók létrehozatalában, annak érdekében, hogy a lehető legjobban emeljük ki az ügyfeleink által nyújtott szolgáltatásokat.
Elkészítjük az anyagok utómunkáit a videó szerkesztéstől a színezésig, valamint a zöld háttérig, megbizonyosodva arról, hogy mindezek tökéletesen illeszkednek a hanganyaghoz.

video_production
Aerial video recording

Az ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások magas szintű prezentációt igényelnek. Egy drónokkal rögzített videó egy olyan körítéssel, amely megragadja az üzlet jellemzőit és oly módon szerkesztve, hogy a képkockák gördülékenyen kövessék egymást a megfelelő időben, többet elmondhat bárminél.
Egy bemutató videó ingatlanügynökséged számára  a magasból rögzítve? Tegyél minket próbára!

aerial_video_recording
Virtual reality / 360

Lépd túl a monitorod szabta határokat és a közösségi oldalak videóinak korlátait. Bevezetünk téged a virtuális valóság világába.
Válaszd a 360-os felvételt, hogy az online felhasználóid olyan élménynek legyenek részesei, mintha valóban ott lennének az általad szervezett rendezvényeken. Koncertek, kiállítások, bemutatók.
Akár egy virtuális túra az általad vezetett vállalatnál vagy szállodában.

virtual_reality
A STÚDIÓ

Egy dinamikus és kreatív csapat, amely mindig nyitott és szívesen ad tanácsot bárminemű fotó, illetve videóval kapcsolatos probléma esetén.
A technikai eszközök megfelelnek úgy a vállalati világból, mint a filmművészet berkeiből érkezett kihívásoknak.
Gazdag tapasztalattal rendelkezünk, hiszen olyan híres művészekkel és vállalatokkal dolgoztunk együttműködésben, mint az Aliat Mercedes Benz, Ortoprofil, Threepharm, Hotel Grand, Imperial Inn, Restaurant Nomad, Wokbox, Pizza King, Samsara, Electric Castle, Adrian Berinde, Vlad Dobrescu.

Felszerelés

A legmodernebb fotóeszközöket használjuk, amelyek kiemelkednek kategóriájukban, akár műszaki kvalitásaik miatt, akár egyszerűen azért, mert kiválóak ahhoz, amiért létrehozták őket. A modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresen teljesíteni tudjuk a komplex, valamint a művészileg kihívást jelentő projekteket. Nagyon sokféle fotó és videó berendezéssel rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan alkalmazkodni tudjunk bármilyen forgatási és fotózási körülményhez.

equipment_1
equipment_2
equipment_3