Noutăți

Vlad Miriță

Tenorul Vlad Miriță ne-a fermecat sărbătorile cu noua lui piesă "E Frumos de Crăciun!"

„E Frumos de Crăciun” este cea mai nouă producție muzicală lansată de tenorul Vlad Miriță, în colaborare cu labelul Republic Production, casă de discuri în echipa căreia a intrat de anul acesta. Piesa, interpretată magistral de artistul român, este o invitație în atmosfera de poveste pe care ne-o aduce în case Crăciunul, în fiecare an. Este, de asemenea, un nou prilej care să ne facă să simțim recunoștință pentru ceea ce avem și dorința de a-i ajuta pe cei care nu sunt chiar atât de norocoși.

Patricia Hodoș a lansat prima ei piesă, „Identity”

Patricia Hodoș a lansat prima ei piesă, „Identity”, un cântec compus chiar de ea acum mai bine de un an. Atunci, nici nu s-a gândit că visul ei ar putea deveni realitate, iar piesa va prinde viață în studioul Republic. „Identity” a fost scrisă în Spania, unde Patricia a locuit timp de 10 luni după facultate, fiind prima experiență mai lungă, departe de casă. 

Popfolklorica și Folktronica sunt două proiecte care te plimbă prin toată lumea

O călătorie muzicală intensă, în genul jazz, blues, etno, pop & worldmusic. Și când artiștii care îți oferă această călătorie sunt nume de seamă ale muzicii românești și nu numai, experiența e absolut unică. Zilele acesta, Frații Cazanoi și Ovi au intrat din nou în studioul nostru pentru a înregistra piese aparținând celor două proiecte. Artiștii abordează un repertoriu original, dar și coveruri reinterpretate îmbinate cu folclorul românesc.

„Cărbunii”, prima piesă compusă în limba română a Laurei Dinu

Laura Dinu: „Îmi amintesc că am descoperit poezia aceasta în timp ce locuiam în Norvegia. Oricât de ciudat ar suna, s-a simțit ca o revelație. Deși nu este cea mai reprezentativă melodie pentru album, este prima melodie pe care am compus-o în limba română. Muzicalitatea cuvintelor și avalanșa de sentimente conținute de ele mi s-au părut atât de familiare și intime încât am început să plâng.

Adrian Berinde

Adrian Berinde lansează „Arcan” în Clubul Țăranului din București

După două concerte extraordinare la Tîrgu-Mureș și la Cluj-Napoca, Adrian Berinde își lansează cel de-al optulea album și în București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului.  Albumul „Arcan”, înregistrat și produs de Republic Production, aduce o nouă și, poate, neașteptată, abordare muzicală.

Republic Production Songwriting Camp – Tîrgu-Mureș, 26 - 30 iunie 2017

Republic Production organizează prima ediție a unui eveniment care sperăm să aibă loc periodic la Tîrgu-Mureș. O tabără de muzică la care și-au confirmat prezența compozitori, texteri și producători renumiți din țară și din străinătate. În perioada 26 iunie – 30 iunie 2017, artiștii vor lucra împreună în studiourile Republic Production și vor compune piese noi, viitoare hituri.  Timp de patru zile, toți oamenii creativi implicați își vor împărtăși din experiența și know how-ul acumulate în ani de muzică. Let the songs play!

Învățăm de la cei mai buni!

Laureat al premiului Grammy pentru producție muzicală, mix și inginerie de sunet. Cinci discuri de aur, un disc de platină. A creat pentru artiști consacrați precum Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia sau La Pulqueria. S-a pregătit cu cei mai experimentați specialiști din domeniu: Andrew Scheps, Andy Wallace, Chris Lord Alge și Michael Brauer. A mixat versiunea în limba spanioală a unor filme de succes cum ar fi: Pirații din Caraibe, Indiana Jones sau Star Trek.

pic pac poc

Pic, Pac, Poc – cântece pentru copii

Cel mai nou proiect al nostru ne-a dus într-o lume a distracției și a fanteziei, în lumea copilăriei.
Am lansat un CD cu 10 cântece pentru copii, melodii vesele, despre numere, instrumente muzicale sau despre personajele magice din povești, interpretate de piticii din clasa a IV-a de la Liceul Vocațional de Arte din Tîrgu-Mureș. Cd-ul însoțește auxiliarul pentru clasa pregătitoare „La școală cu Pic, Pac, Poc”.