Poeme în Mișcare -
o călătorie hipnotică
prin universul cuvintelor

Eveniment de deschidere a proiectului,
cu acces gratuit, vineri 13 octombrie, la Uzina Foto

 

Poeme în Mișcare se lansează în forță, aducând o briză proaspătă și dinamică în peisajul cultural local, cu un eveniment exuberant programat la Uzina Foto, în 13 octombrie, de la ora 19:00.

Imaginează-ți o simfonie unde cuvântul scris se manifestă liber, alături de imagini vibrante și note muzicale, care completează o experiență inedită. Un proiect unic și inovator, conceput de Republic Production și susținut de Ministerul Culturii prin programul ACCES 2023 – Cultura Scrisă, vine cu promisiunea unei seri surprinzătoare.

Mask Group 29

„Poeme în Mișcare” îți va deschide apetitul pentru artă cu:

Mask Group 30

4 poeme inedite: Grădina jucăriilor pierdute de Gabriela Feceoru, Chatelaine de Péter Demény, Spargerea valurilor ieri la ora asta de Henriette Kemenes și Underground love de Andrei Vornicu.

4 videopoeme care pleacă de la cuvânt și creează o experiență cinematografică unică.
Grădina Jucăriilor Pierdute, Gabriela Feceoru
Chatelaine, Péter Demény
Underground love, Andrei Vornicu
Poeme in miscare
Mask Group 32

4 melodii originale, construite meticulos pentru a completa frumusețea fiecărui videopoem.

La Uzina Foto fiecare poem va prinde viață prin lectură live, în interpretarea actorilor care le-au și înregistrat audio în timp ce pe fundal, imaginile din videopoeme și notele muzicale vor desăvârși atmosfera. Evenimentul este completat de o campanie de promovare a acestor producții, amplificată cu ajutorul mediului online și a parteneriatului cu revista SECOLUL 21. Videopoemele vor fi disponibile pe canalul de YouTube al Republic Production.

Ai întrebări legate de eveniment?

Lasă-ne un mesaj și hai să ne auzim pentru detalii.
Proiect finanțat de Ministerul Culturii