Home

Republic Production Songwriting Camp – Tîrgu-Mureș, 26 - 30 iunie 2017

Republic Production organizează prima ediție a unui eveniment care sperăm să aibă loc periodic la Tîrgu-Mureș. O tabără de muzică la care și-au confirmat prezența compozitori, texteri și producători renumiți din țară și din străinătate. În perioada 26 iunie – 30 iunie 2017, artiștii vor lucra...

Adrian Berinde
Adrian Berinde lansează „Arcan” în Clubul Țăranului din București

După două concerte extraordinare la Tîrgu-Mureș și la Cluj-Napoca, Adrian Berinde își lansează cel de-al optulea album și în București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului.  Albumul „Arcan”, înregistrat și produs de Republic Production, aduce o...

Învățăm de la cei mai buni!

Laureat al premiului Grammy pentru producție muzicală, mix și inginerie de sunet. Cinci discuri de aur, un disc de platină. A creat pentru artiști consacrați precum Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia sau La Pulqueria. S-a pregătit cu cei mai experimentați specialiști din domeniu: Andrew Scheps, Andy...

Studioul Republic
Sunet de calitate

Studioul nostru de înregistrări este dotat cu echipamente profesionale, de ultimă generație. Avem instrumente pentru editare audio și sound design, producție, mixaj și masterizare, precum și sintetizatoare pe care echipa noastră experimentată le folosește la potențialul lor maxim. Acesta este locul ideal în care sunt create compoziții muzicale originale, potrivite vocii și personalității fiecărui artist în parte. Obiectivul nostru principal este să valorificăm calitățile vocale ale tuturor artiștilor, dar în aceeași măsură îi încurajăm să ne treacă pragul pe copiii și pe tinerii care doresc să înceapă o carieră în muzică.

Reeanimation
Sentimente în mișcare

Fie că e desenată de mână, frame by frame sau prin tweening, animația e menită să pună în mișcare cele mai sălbatice visuri și viziuni ale tale. Lucrând cu legende precum The Pixies, experiența noastră ne recomandă ca fiind cel mai scurt drum dintre imaginația ta și realitate.

aetas_1
aetas_2
aetas_3
aetas4
dobrescu_1
dobrescu_2
pixies_1
pixies_2
pixies_3
SM_1
filmare_aeriana_1
filmare_aeriana_2
filmare_aeriana_3
fotografie_1
fotografie_2
productie_video_1
productie_video_2
vr
Producțievizuală

Videourile realizate de Republic Production își doresc să transpună personalitatea fiecărui artist în parte și povestea din spatele acestuia.

Această misiune revine echipei noastre, compusă din oameni creativi și extrem de talentați. Cea mai recentă creație o puteți vedea aici.

Echipa noastră

Republic Production este o casă de producție independentă care crede în "suveranitatea" artistului și în valoarea acestuia adusă prin voce.

Pornind de la această premisă, orice voce bună poate deveni rapid cunoscută, beneficiind de întreaga gamă de servicii Republic Production: de
la producție muzicală, video, animație, impresariat, consultanță branding și PR, până la o prezență completă a artistului în online și offline.

K.Norbert
Voice-hunter

Music Producer
Co-founder

S.Florin
mix master engineer
M.Dan
Co-founder
Z.Andrei
From A to Z

Director of Photography
Postproduction
Colorist

A.Liviu
Photo wizard

Junior Video Editor
Professional Photographer