Noutăți

Adrian Berinde
Adrian Berinde lansează „Arcan” în Clubul Țăranului din București

După două concerte extraordinare la Tîrgu-Mureș și la Cluj-Napoca, Adrian Berinde își lansează cel de-al optulea album și în București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului.  Albumul „Arcan”, înregistrat și produs de Republic Production, aduce o nouă și, poate, neașteptată, abordare muzicală. După mai bine de 21 de ani petrecuți pe scenă, în care s-a consacrat printr-un stil unic, inconfundabil, un amestec de pop-rock-blues, folk progresiv și foarte multă poezie, Adrian Berinde are curajul artistic de a se reinventa și de a se exprima într-o altă viziune sonoră, într-o concepție muzicală inedită. 

Republic Production Songwriting Camp – Tîrgu-Mureș, 26 - 30 iunie 2017

Republic Production organizează prima ediție a unui eveniment care sperăm să aibă loc periodic la Tîrgu-Mureș. O tabără de muzică la care și-au confirmat prezența compozitori, texteri și producători renumiți din țară și din străinătate. În perioada 26 iunie – 30 iunie 2017, artiștii vor lucra împreună în studiourile Republic Production și vor compune piese noi, viitoare hituri.  Timp de patru zile, toți oamenii creativi implicați își vor împărtăși din experiența și know how-ul acumulate în ani de muzică. Let the songs play!

Învățăm de la cei mai buni!

Laureat al premiului Grammy pentru producție muzicală, mix și inginerie de sunet. Cinci discuri de aur, un disc de platină. A creat pentru artiști consacrați precum Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia sau La Pulqueria. S-a pregătit cu cei mai experimentați specialiști din domeniu: Andrew Scheps, Andy Wallace, Chris Lord Alge și Michael Brauer. A mixat versiunea în limba spanioală a unor filme de succes cum ar fi: Pirații din Caraibe, Indiana Jones sau Star Trek.
Se numește Manuel Tomas și ajunge în studioul Republic Production pentru a-i ajuta pe artiștii noștri să se perfecționeze! Află mai multe despre talentatul Manuel Tomas de pe site-ul său personal: http://www.manueltomas.com/

pic pac poc
Pic, Pac, Poc – cântece pentru copii

Cel mai nou proiect al nostru ne-a dus într-o lume a distracției și a fanteziei, în lumea copilăriei.
Am lansat un CD cu 10 cântece pentru copii, melodii vesele, despre numere, instrumente muzicale sau despre personajele magice din povești, interpretate de piticii din clasa a IV-a de la Liceul Vocațional de Arte din Tîrgu-Mureș. Cd-ul însoțește auxiliarul pentru clasa pregătitoare „La școală cu Pic, Pac, Poc”.