Studio Republic

Serviciilenoastre
productie muzicala
Producție muzicală

Originalitate. Despre asta este vorba. Producția muzicală înseamnă tot - chitară, bass, tobe, pian, voce, software-uri de specialitate.

Toate împreunate într-un amalgam unic, prelucrat până la cele mai mici detalii și definit de stilul artistului.

Compunem, înregistrăm și scoatem în piață single-uri și albume de necontestat.

mixaj masterizare
Mixaj, masterizare

Logistică de foarte bună calitate combinată cu experiența bogată a echipei noastre, atât în domeniul muzical, cât și în cel tehnic. Obținem un mix de voce, instrumente și efecte care se regăsesc într-un rezultat incontestabil. Redefinim masteringul conturându-i sensul primar și putem spune că stăpânim toate elementele necesare către un single sau un album de succes.

editare audio
Editare audio

Fiecare artist se remarcă prin originalitatea stilului muzical, pe care o reliefăm la momentul editării audio. Vocea este înregistrată și procesată cu atenție, pentru a-i evidenția firescul, timbrul, modulația, armonicele, unicitatea. Lucrăm cu cel mai complex instrument, de aceea detaliile sunt extrem de importante pentru a păstra elementele care definesc stilul artistic.

sound design
Sound design

Implică manipularea și gestionarea sunetelor înregistrate sau compuse, a efectelor muzicale încadrate în amalgamul unic definit de stilul artistului. Echipa noastră specializată în sound design se asigură că înălțimea, volumul, calitatea și durata sunetului se încadrează în toată povestea producerii unui single sau album original.

Studioul

Studioul nostru de înregistrări este dotat cu echipamente profesionale, de ultimă generație. Avem instrumente pentru editare audio și sound design, producție, mixaj și masterizare, precum și sintetizatoare pe care echipa noastră experimentată le folosește la potențialul lor maxim. Acesta este locul ideal în care sunt create compoziții muzicale originale, potrivite vocii și personalității fiecărui artist în parte. Obiectivul nostru principal este să valorificăm calitățile vocale ale tuturor artiștilor, dar în aceeași măsură îi încurajăm să ne treacă pragul pe copiii și pe tinerii care doresc să înceapă o carieră în muzică.

Artisti
Marius Moga
Ovi
George Hora
Adrian Berinde
Fülöp Bence
Baricz Gergő
Echipa noastră

Republic Production este o casă de producție independentă care crede în "suveranitatea" artistului și în valoarea acestuia adusă prin voce.

Pornind de la această premisă, orice voce bună poate deveni rapid cunoscută, beneficiind de întreaga gamă de servicii Republic Production: de
la producție muzicală, video, animație, impresariat, consultanță branding și PR, până la o prezență completă a artistului în online și offline.

K.Norbert
Voice-hunter

Music Producer
Co-founder

S.Florin
mix master engineer
M.Dan
Co-founder
Z.Andrei
From A to Z

Director of Photography
Postproduction
Colorist

A.Liviu
Photo wizard

Junior Video Editor
Professional Photographer