Producție vizuală

Personalitatea noastră se reflectă în toate creațiile noastre!

Te oprești din scroll și dai play!

Videoul este unul din cele mai importante instrumente în promovarea online. Peste 70% din profesioniștii în marketing indică o rată de conversie mai mare decât alte metode de promovare. Fie că e vorba despre un clip de atmosferă, de un video de prezentare sau de un tutorial, imaginile noastre în mișcare te vor face să te oprești din scroll.

Serviciilenoastre
PHOTOGRAPHY

Realizăm fotografii de produse pentru magazine online, cataloage, chiar și pentru meniurile restaurantelor (food & drink photography).

Surprindem și zona corporate cu fotografii ale clădirilor și ședințe foto ale personalului, pentru o prezentare profesională a serviciilor oferite.

Concerte, lansări, expoziții, ședințe foto indoor și outdoor.

Acceptăm orice provocare.

photography
Video production

Imagini în mișcare, momente surprinse în poveste.

Realizăm brainstorminguri pentru a găsi cele mai creative idei în realizarea videoclipurilor muzicale. Propunem diverse variante, creăm videouri de prezentare corporate, care să evidențieze cât se poate de bine serviciile oferite de clienți. Realizăm post-producția materialelor, de la montaj până la colorizare și green screen, asigurându-ne că se îmbină perfect cu sunetul.

video_production
Aerial video recording

Serviciile pe care le oferi clienților tăi au nevoie de o prezentare de la înălțime. O filmare video cu drona, împachetată înr-un material care surprinde specificul afacerii tale și editată astfel încât cadrele să se deruleze cursiv, la momentul potrivit, poate spune mai multe decât orice. Videouri de prezentare a evenimentelor companiei sau filmări de la înălțime pentru afaceri imobiliare? Provoacă-ne.

aerial_video_recording
Virtual reality / 360

Depășește granițele impuse de monitorul din fața ta și de chenarele videourilor de pe rețelele de socializare. Te introducem în lumea realității virtuale. Alege să filmezi 360, pentru a le da utilizatorilor de online impresia că participă la evenimentele pe care le organizezi. Concerte, expoziții, lansări. Chiar și un tur virtual prin sediile companiei sau ale hotelului pe care îl manageriezi.

virtual_reality
Studio

O echipă dinamică și creativă, mereu deschisă și înclinată înspre a-ți oferi sfaturi legate de orice producție foto sau video. Echipament performant care face față provocărilor venite atât dinspre lumea artistică de film, cât și dinspre lumea corporate.

Avem o experiență bogată în spate, lucrând cu artiști și companii renumite: Aliat Mercedes Benz, Ortoprofil, Threepharm, Hotel Grand, Imperial Inn, Restaurant Nomad, Wokbox, Pizza King, Samsara, Electric Castle, Adrian Berinde, Vlad Dobrescu.

Echipamente

Utilizăm echipamente foto-video de ultimă generație, care ies în evidență în categoriile lor, fie datorită specificațiilor sau pur și simplu pentru că sunt excelente pentru ceea ce au fost create. Tehnologia modernă ne permite să livrăm cu succes proiecte complexe și provocatoare din punct de vedere artistic. Avem o diversitate vastă de echipamente foto și video care ne permite să ne adaptăm rapid oricăror condiții de filmare sau de fotografiere.

equipment_1
equipment_2
equipment_3