Koncepció művészet

Őszintén hisszük, hogy ez elengedhetetlen része a gyártás előtti szakasznak, ahol az ötlet először látványtervként, úgynevezett “vizuális dizájnként” ölt formát. Ez a design számtalan kreatív projektben használható, mint például:

Film

Több mint 12 éves tapasztalat zenei produkciók és a hangmérnöki téren.

Animáció

Tartjuk a lépést a világ bármely táján megjelenő modern eletronikus zenét és tánczenét érintő újdonságokkal.

Videójáték
fejlesztés

A filmzenétől és hangtervezéstől kezdve a hip-hop, dance, pop és house zenén át a foley-felvételekig, valamint a keverésig és a masteringig.

Az Adobe Photoshop és a legkorszerűbb Wacom Cintiq 27” UHD professzionális használatát alkalmazzuk az ügyfél által igényelt dizájn létrehozásához.

Disney vs. The Simpsons

A kétdimenziós mozgás megteremtésének művészete. Karakterek, lények, speciális effektek és hátterek. A mozgás illúziója, amelyet időben egymás után következő egyedi rajzok segítségével jön létre. Kereskedelmi értelemben és röviden megfogalmazva ez jelenti a 2D-s animációs produkciót.

Animatii 2d

2D

A mozgás képkockánként létrehozható – az animáció minden egyes képkockája (vagy képe) külön-külön megrajzolódik, hogy a mozgás illúzióját keltsük, mint a Disney-filmekben vagy Hayao Miyazaki munkájában,

vagy 

Képről képre, ahol a karakterek kulcspózai rajzolódnak ki, és a karakterek közötti mozgás egy szoftver segítségével generálódik, mint a Family guy-ban vagy a Simpson családban.

Titkunk?

Az animációs szolgáltatásokhoz olyan szoftvereket használunk, mint a Toon Boom, a Moho és az After Effects.

Base1

Művészetek széles választéka, amely három dimenzióban jön létre. Számos kreatív területen használható, mint például:

3D

Építészet
Belsőépítészet
Animáció
Játékfejlesztés
Film / CGI vagy VFX

Mivel a 3D-s munka alkategóriákra osztható, mélyebbre merülünk munkánkban. Modellezéssel, textúrával, világítással, rendereléssel és kompozícióval foglalkozunk.

A 3D modellezéshez és animációhoz hozzáértően használunk számos iparági szabványos programot, mint például a 3DSMax, ZBrush, After Effects, Cinema 4D, Substance Painter, Keyshot, Marvelous Designer, Blender, Daz Studio és Octane.

Base

Illusztráció

Legtöbbünk képzőművészeti és formatervezői egyetemen végzett, így nagyon komolyan vesszük munkánknak ezt a részét. Amikor illusztrációs szolgáltatásokat nyújtunk, szeretünk elmélyedni egy téma illusztrálásának minden elemében, mint például:

Kompozíció

Fény/
árnyék

Vázlatkészítés

Szín

... bármilyen kreatív területen sikeresen alkalmazható, és mi természetesen megfontoltsággal és odafigyeléssel meg is tesszük.

A kért művészi alkotások elkészítéséhez az Adobe Creative Suite szoftvert használjuk.

Kompozíció

... bármilyen kreatív területen sikeresen alkalmazható, és mi természetesen megfontoltsággal és odafigyeléssel meg is tesszük.

Fény/
árnyék

A kért művészi alkotások elkészítéséhez az Adobe Creative Suite szoftvert használjuk.

Vázlatkészítés

Szín

Csapat

László
Demeter

Mozgógrafikus/ videoszerkesztő/hangtervező

A kreativitás gyermekkorom óta életem hatalmas részét képezte, és folyamatosan kerestem a módját fejlesztésének és táplálásának. Több, mint 15 éves tapasztalattal a hátam mögött, még mindig nagy örömömre szolgál a mozgástervezés/2D animációk (After Effects, Photoshop), videók/zenei videók szerkesztése (Final Cut, DaVinci Resolve), a látvány hanggal-, és néha zenével való kiegészítése.

Mindig készen állok a következő nagy kalandra az audiovizuális birodalomban!

Nagy
Attila

SENIOR 2D/3D ARTIST/VFX

Kedvenc alkotási módom a digitális kreáció, amely lehetővé teszi a festészet, a 3D modellezés, a fotózás és a zene egyesítését, így a vászon szinte határtalanná válik. Mindez a film, a történetmesélés iránti szeretetemmel és az iparágban több, mint 10 éven át tartó professzionális munkából származó szilárd művészi készségemmel kombinálva lehetővé teszi számomra, hogy bármit létrehozzak.

Szitai
Eszter

Illusztráció/animáció/mozi

Külföldi tanulmányaim során jöttem rá, hogy az Adobe csomagot azért hozták létre, hogy addig daraboljuk, csiszoljuk és rendszerezzük a valóságot, ameddig a belső víziónk kivetül. A hazai, külföldi és tengerentúli elismerések is bizonyítékul szolgálnak arra, hogy érdemes időt és energiát fektetni az önkifejezésbe. Legyen szó animációról, videóklippről, rövid- vagy játékfilmről, a lényeg, hogy alkotásunkat olyanná alakítsuk, amire büszkék lehetünk. És persze a szomszéd füve (azért) zöldebb (mindig), mert photoshopolva van!

Olesia
Mykhalska

Film- és rajzfilmrendező, illusztrátor, 2D/3D művész 

Mindig is hittem, hogy a rajzfilmek vannak a legnagyobb hatással az emberekre. Minden generáció rajzfilmekkel nő fel, ez alól én sem vagyok kivétel. Gyerekkoromban kezdtem el rajzolni. Tökéletes új világot teremteni ragyogó karakterekkel és magas erkölcsi értékekkel, minden szót megmutatni, érzéseket ébreszteni – ez a kedvenc részem ebben a munkában. Remélem, hogy egy napon olyant alkotok, amivel egy kicsit jobbá tehetem ezt a világot.

Maria Lia Stamatoiu

Illusztráció/animáció

Animátor és illusztrátor vagyok, amióta eszemet tudom, legnagyobb szakmai szenvedélyem a rajzfilm. Leginkább karakterterveket, háttereket és természetesen kockánkénti animációt készítek az After Effects animációval.

2018 óta animálok, 2016-ban kezdtem el foglalkozni digitális illusztrációkkal és logókkal. (Photoshopban, a Kritában és a Clip Studio Paintben). Legkedvesebb pillanat, amiben alkotni kell? Kétségtelenül a horrorhoz vagy a steampunkhoz kapcsolódik

Meet
the
Team

Laszlo
Demeter

Motion Graphics Artist, Video Editor, Sound Designer 

Creativity has always been a huge part of my life since my early childhood, and I’ve been constantly searching for ways to channel it and nourish it. With well over 15 years of experience I still find great joy tinkering with motion design/2D animations – (After Effects, Photoshop), editing videos/music videos (Final Cut, DaVinci Resolve), augmenting the visual with sound design and sometimes even music.
I’ve been gathering XP and HP, filling my mana and life flasks, always waiting for the next great adventure in the audio-visual realm.

Attila Nagy

Senior 2D-3D Artist, VFX

My favorite way to create is digital, it allows me to blend painting, 3D modeling, photography and music, making my canvas limitless. Combined that with my love for film, storytelling, and a solid base of artistic skills from working professionally in the industry for over 10 years, allows me to create anything and everything.

Szitai
Eszter

Illustrator, Animator, Cinematographer 

During my studies abroad, I realized that the Adobe package was created to cut, polish, organize and render reality until our inner vision becomes projected. Domestic, foreign, and overseas recognitions also serve as proof that it is worth investing time and energy in self-expression. Whether animation, videoclip, short- or feature film, the point is to shape our creation into something we can be proud of. And, of course, the neighbors grass is always greener, because it’s photoshopped.

Olesia Mykhalska

Movie & Cartoon Director, Illustrator, 2D/3D Artist

I have always known that cartoons have the biggest influence, even bigger than movies, on people. Every generation grows up with different cartoons and I`m not an exeption. Creating a perfect world with joyfull characters with high moral values, and then share it with the people – that’s my favorite part in this job.  I hope that one day I’ll create something worthy enough in oder to  make this world a bit better.

Maria Lia Stamatoiu

Illustrator, Animator 

My name is Lia and I’m a graphic artist. I’ve been drawing since I can remember and I’ve always been passionate by 2D animation, character design and comic books. At the moment I’m studying at an art university, where i develop my photography, video editing and digital drawing skills. Mostly I create digital illustrations and 2D animations frame by frame

Demó küldése

Itt vagyunk, mindig nyitottak vagyunk az izgalmas ötletekre. Írjon nekünk, küldjön egy bemutatót, vagy tegyen fel bármilyen jó kérdést

    Válasszon fájltNincs kiválasztott fájl.