Erdély szívében létrehozott ugródeszka zenészeknek.
Erdély

A Republic Production egy független zenei, filmes, fotó- és animációs produkciós iroda. Mindezek mellett menedzsmenttel, márkaépítéssel és PR-tanácsadással is foglalkozunk, beleértve a művész online jelenlétének kezelését is. Elkötelezett, őszinte, mókás, kreatív, egyszóval: nem mindennapi csapat vagyunk.

Photo

Engedje zenéjét szabadon lélegezni a misztikus földrészen!

A helyen, ahol a mítosz találkozik a hagyományokkal, egy legendás föld szellemiségét építjük be helyi és nemzetközi projektekbe. Vigyázzuk művészeink első lépéseit és kinyitjuk számukra azon lehetőség kapuját, amelyen besétálva egyedi, modern megközelítést vihetnek repertoárjukba. Dalírástól a hangszerelésig és a promócióig. A filmes stáb, az animációs és a fotócsapat segítségével pedig az Ön dala lehet a következő sláger! Amennyiben filmben gondolkodik, természetesen azon a területesen is ugyanilyen minőséget kínálunk! 

A start-up, amely egy pincéből nőtt ki

Ha minden sikeres Szilícium-völgyi startup egy garázsban indul, akkor a csapatok vagy produkciós cégek pincékben kezdenek. Így történt ez a marosvásárhelyi zenei stúdió esetében is: a történet egy ház pincéjében kezdődött, fiatal zenészek szenvedélye által táplálva, akik idővel helyi művészcsoportokat hoztak össze, végül együtt alkottak és fejlődtek, folyamatosan új hangstúdió-berendezéssel bővítve a listájukat.

Ez a kis erdélyi hangstúdió kinőtte magát, és nemcsak a projekt egyik társalapítója, Dan Mașca házának földszintjéig terjeszkedett, hanem önálló projektként is haladt. Az évek során mindegyik tag szerteágazó karriert futott be, de a producerekből, hangmérnökökből, vágókból és videósokból álló interdiszciplináris csapat lelkesedése nem lankadt. Ennek eredménye egy teljes stúdiófelvételi felszerelés.

Image

Republic Production hangstúdió - a zenei felszerelés Rolls Royce-a

Marosvásárhelyen

Rendelkezünk eszközökkel a hangszerkesztéshez és hangtervezéshez, a produkcióhoz, a keveréshez és a masteringhez, valamint szintetizátorokkal, amelyeket teljes mértékben kihasználunk. Ezért saját hangfelvételi stúdiónk ideális hely az egyes művészek hangjához és személyiségéhez illő zenei kompozíciók létrehozásához.

Nagyra értékeljük a művészek hangi adottságait, és arra bátorítjuk a gyerekeket és fiatalokat, akik zenei karriert szeretnének kezdeni, hogy lépjék át a küszöbünket.

 Ezen felül zenei produkciós eszközkölcsönzéssel és saját filmgyártó stúdióval is rendelkezünk.

Az Adobe Photoshop és a legmodernebb Wacom Cintiq 27" UHD készüléket hozzáértően használjuk az ügyfél által kért design elkészítéséhez az ügyfél által kért dizájn elkészítéséhez.

Demó küldése

    Válasszon fájltNincs kiválasztott fájl.