Zenei produkció

Eredetiség – erre alapszik minden! A zenei produkció az egészet jelenti – gitár, basszus, dobok, zongora, hang, speciális szoftverek – minden egyedi, a legapróbb részletekig megtervezett és a művész stílusa által meghatározott alkotássá áll össze. Komponálunk, rögzítünk és kiadunk kislemezeket vagy albumokat. Egy szóban összefoglalva: slágergyár!.

Keverés és mastering

Az általunk kínált magas színvonalú logisztika mellé csapatunk gazadag tapasztalat társul úgy zenei, mint technikai téren. Újraértelmezzük a masteringet, újrarajzoljuk annak elsődleges jelentését és bátran állíthatjuk, hogy egy sikeres kislemez vagy album kiadásához szükséges összes elemet magabiztosan uraljuk. Ez jelenti számunkra a mix/master stúdiót.

Hangszerkesztés

Minden előadóművész stílusának megvan a maga egyedisége, amit mi kiemelünk a hanganyag szerkesztésekor. Mivel a legkomplexebb hangszerrel, az emberi hanggal dolgozunk, ezért a részletek rendkívül fontosak számunkra. Saját zenestúdiónkban gondosan rögzítjük és feldolgozzuk az énekhangot, hogy kiemeljük a művész egyediségét: hangszín, moduláció, harmónia.

Hangtervezés

A hangtervezés során a felvett hangokat és zenei effekteket manipuláljuk és kezeljük a művész stílusának nevezett egyedi amalgámon belül. Hangtervezési csapatunk a hangok időzítését, hangerejét, minőségét és időtartamát illeszti be a kislemez vagy az album produkciójának átfogó történetébe.

Felvételek

Legyen szó énekről, hegedűről, fuvoláról vagy soul-hangszerekről, mi segítünk Önnek a legjobb minőségű felvétel rögzítésében. Bine ai venit în studioul de înregistrări Tîrgu Mureș!

Dalírás és szöveg

A szakma és művészet iránt elhivatott és tapasztalt dalszövegírók segítenek szavakba foglalni az érzelmeket!

Republic Stúdió

Minőségi hangzás

Az a hely, ahol az ötletek, az inspiráció és a kemény munka egyesül. Ne csak álmodozzon róla! Vessen egy pillantást a kulisszák mögé, nézze meg azt a helyet, ahol a következő sláger születik!