Fotó

Lépj be Erdély legtágasabb professzionális fotóstúdiójába! Különböző színű hátterekkel, Aputure és Blitz márkájú lámpákkal, valamint a legigényesebb minőségű tartalom elkészítéséhez szükséges kiegészítőkkel felszerelve. Ismerje meg láthatatlan kollégáinkat: a ruhafotózáshoz használt 2 (láthatatlan) próbababa rendkívül megkönnyíti a képek utófeldolgozását. Termékfotózás, ingatlanfotózás, képszerkesztés és még sok minden.

Base 4

Termékfotózás

video

Az online áruházak számára fehér/átlátszó háttérrel fényképezzük a termékeket, valamint kontextuális promóciós fotókat készítünk a közösségi média számára. Vagyis, röviden: termékfotók.

Ételfotózás

video 1

Az élelmiszer-fotózás terén szerzett széleskörű tapasztalatunkkal minőségi tartalmat készítünk vállalkozásod számára. Kimegyünk a helyszínre a szükséges felszereléssel, hogy a legmegfelelőbb fotókat készíthessük el, így kiemeljük termékei minőségét és frissességét. Ezt követően a képszerkesztési fázisban tökéletesítjük őket.

Ingatlanfotózás

video 2

Annak érdekében, hogy tökéletes fényben jelenjen meg az a szállodád, vendégházad, rendezvényhelyszíned vagy ingatlanod, amelyet bérbe- vagy eladni szeretnél, beszéljük meg az ingatlanfotózást.

Fotószerkesztés

video 3

Professzionális retusálás és fejlett képszerkesztés az Adobe Photoshop és az Adobe Lightroom segítségével.

Csapat

Ardeleanu
Liviu

professzionális fotóművész

Fénnyel festek. Szeretem lefordítani azt, amit látunk és érzünk valamire, amit bármikor újra meglátogathatunk, amikor szükségünk van rá, a fotózás és a film segítségével. Több mint tíz éve vagyok profi fotós és junior videós, és most egyre több lehetőség kínálkozik, mindet örömmel és alázattal fogadom.

Demó küldése

Mindig nyitottak vagyunk izgalmas, új ötletekre! Írjon nekünk, küldjön egy demót vagy kérdezzen!

    Válasszon fájltNincs kiválasztott fájl.