Alkotásaink

Gyártási szolgáltatásaink közé tartoznak a játékfilmek, rövidfilmek, reklámok és zenei videók.

Film

Több mint 12 éves tapasztalat zenei produkciók és a hangmérnöki téren.

Reklámgyártás

A világ minden tájáról származó művészekkel dolgozunk együtt, filmstúdiónkban minden újdonsággal lépést tartunk.

Videógyártási szolgáltatások

Videókészítési szolgáltatásokat és eszközkölcsönzést kínálunk hazai és nemzetközi csapatok számára. Többek között a következőket

Gyártási szolgáltatásokat nyújtunk hazai és nemzetközi stáboknak, többek között:

Base 24

Produkciók Szolgáltatások

• Tervezés és kutatás
• Költségvetés
• Helyszín felderítése/tisztítás/engedélyezés
• Jogi támogatás
• Számviteli és adózási szolgáltatások
• Hozzáférés a helyi és európai finanszírozási és támogatási rendszerekhez
• Toborozás
• Filmezési és munkavállalási engedélyek
• Logisztikai támogatás
• Berendezés- felszerelés kölcsönzése és utómunka

Megbízható híd erdélyi forgatáshoz

A megfelelő információk és stáb birtokában, produkciója minden oldalát ellenőrizheti külföldön történő forgatás közben.

Megbízható “kaput” kínálunk ügyfeleinknek a régióban történő filmezéshez a lehető legnagyobb helyi támogatás nyújtásával, a legmagasabb nemzetközi gyártási szabványok betartásával, átlátható üzleti gyakorlattal és egyszerűsített munkafolyamatokkal. Az alkotói folyamat lelkes támogatóiként eltávolítjuk a “meglepetéseket” az egyenletből, megspóroljuk értékes projekterőforrásait, és a lehető legmagasabb termelési értéket kínáljuk Erdélyben.

Jól kiépített és folyamatosan bővülő helyi kapcsolatrendszerrel, amely magasan képzett szabadúszó filmes szakemberekből, kölcsönzőkből, magánintézményekből és kormányzati intézményekből áll, zökkenőmentes helyi forgatást és kifogástalan élményt, minőséget és hatékonyságot biztosítunk partnereink számára.

Base 25

CSAPAT

Andrei
Zaițiu

Operatőr, vágó és mozgástervező

Steadicam operátorként, kamerakezelőként és fényképezőként dolgozom. Úgy gondolom, hogy a technikai szakértelemen kívül az együttműködés a kulcs. Rajongok a filmkészítésért. Sokféle produkción dolgoztam, a narratív játékfilmektől a reklámokon át zenei videókig és élő közvetítésekig.

Úgy gondolom, hogy a kamera mozgása (vagy annak hiánya) a vizuális történet elmesélésének kulcs- összetevője. Azáltal, hogy a Steadicam és a gimbalok terén jártas operátorként szakosodtam, számos fényképezési megoldást kínálhatok a rendezőkkel való együttműködés során, például a dinamikus nyitóképek, a hosszú felvételek, a zenei felvételek és kameramunka.

Mozgástervezőként, animátorként és Lottie animátorként is dolgozom. Személyre szabott animációkra specializálódtam: explainer videók, promóciós videók, logóanimációk és webanimációk. Az Adobe Creative Cloudot használom, főleg az Adobe After Effects-t és az Adobe Illustratort.

Több mint ötéves tapasztalattal rendelkezem videószerkesztőként. Dolgoztam TV-ben, Youtubeon, podcastokban és a magánszektorban: céges videók, webináriumok, rendezvénypromóciók, oktatóanyagok és hirdetések… csak nevezd meg, én ott voltam!

Mindig is érdekelni fog a megrendelő legmélyebb, legrejtettebb üzleti igénye és elképzelése, álom-projektje és az, hogy mit szeretne elérni a videóival, hogy pontosan olyan anyagot készíthessek, amelyre vágyik.

Várom a közös munkát!

Mihaela Miklošić

Project manager/ Location manager

Kreatív, energikus és motivált, több mint 10 éves tapasztalattal a filmgyártás területén. “Különféle produkciós csapatokat vezetek játékfilmekhez és reklámokhoz, szeretem a kihívásokat, és kész vagyok minden projektbe belevinni legjobb képességeimet és tehetségemet. A mozi világát már korán felfedeztem asszisztensként, helyszínvezetőként, majd gyártásvezetőként. Forgatókönyvírást tanultam a bukaresti UNATC-n, miközben azon dolgoztam, hogy a romániai és a világ más országaiból érkező rendezőkkel és produkciós csapatokkal minőségi tartalmat hozzak létre hatékonyan.”

Szitai Eszter

Illusztráció/animáció/mozi

Külföldi tanulmányaim során jöttem rá, hogy az Adobe csomagot azért hozták létre, hogy addig daraboljuk, csiszoljuk és rendszerezzük a valóságot, ameddig a belső víziónk kivetül. A hazai, külföldi és tengerentúli elismerések is bizonyítékul szolgálnak arra, hogy érdemes időt és energiát fektetni az önkifejezésbe. Legyen szó animációról, videoklippről, rövid- vagy játékfilmről, a lényeg, hogy alkotásunkat olyanná alakítsuk, amire büszkék lehetünk. És persze a szomszéd füve (azért) zöldebb (mindig), mert photoshopolva van.

Viviana Apopei

Színező és illusztrátor

“Színezőként szorosan együttműködöm a rendezővel és a DaVinci Resolve segítségével meghatározzuk, melyik színpaletta szolgálja a legjobban a történetet. Legyen szó filmről, reklámról vagy videóklippről, mindig mindent megteszek azért, hogy naprakész legyek a kreatív és technikai képmanipuláció terén, úgyszintén a színtrendek és stílusok terén is. A produkcióban mind a színbesorolásért, mind a színkorrekcióért én vagyok a felelős.

Illusztrátorként rajzokat vagy rövid animációkat készítek különféle projektekhez.”

Ardeleanu Liviu

Professzionális fotóművész

„Fénnyel festek. Szeretem lefordítani azt, amit látunk és érzünk valamire, amit bármikor újra meglátogathatunk, amikor szükségünk van rá, a fotózás és a film segítségével. Több mint tíz éve vagyok profi fotós és junior videós, és most egyre több lehetőség kínálkozik, mindet örömmel és alázattal fogadom.”

Helyszínek

A helyszínek minden gyártás egyik kulcsfontosságú szempontja, ezért egyedi helyadatbázist és helymenedzsmentet biztosítunk legfőképpen Erdélyben, de Románia más részein is.

Mozgóképek

Videóklipek

Reklámok

Demó küldése

Mindig nyitottak vagyunk izgalmas, új ötletekre! Írjon nekünk, küldjön egy demót vagy kérdezzen!

    Válasszon fájltNincs kiválasztott fájl.