Festivalul Ziua Noastră

Image 1 50

După succesul de la inaugurare, te invităm la al doilea eveniment marca Republic Hub. Îți propunem același model în care combinăm dezbaterea care ne antrenează mintea și ne ajută să schimbăm idei, cu concertele care ne ascut simțul libertății. Sâmbătă, 10 iunie, te așteptăm la Sântana de Mureș:

18:00 | intrare liberă – Dezbatere cu tema „Drogurile. Analiză de (ne)caz.” – moderatori Călin Dinu Zamfirescu – inițiator Centrul de adicții “Bastion”, Daniel Oltean – dramaturg și fost procuror, Daniel Popescu – psiholog.
19:00 – Concert Air Lines
20:30 – Concert The Schnitzels
22:00 – Concert We Singing Colors

Preț bilet: 50 lei.

AIR LINES este un proiect muzical în care se regăsesc elemente de noise rock, post punk, electro și industrial. Ințiat de basistul Augustin Nicolae (fost component The Amsterdams sau Partizan), AL a prins aripi în izolarea din timpul pandemiei. Ideile s-au conturat cu ajutorul lui Ștefan Lăzărică, aka NeedAudio, care a făcut mixajul și masterizarea pieselor ce aveau sa intre pe albumul de debut „Temples”. Piesele de pe acest material, împreună cu câteva compoziții noi, vor fi prezentate pe 10 iunie, în premieră. Componența trupei: Augustin Nicolae – bass, voce și Ștefan Lăzărică – sound manipulation, voce.

THE SCHNITZELS este un duo de gastro-punk si rocknroll format din Narcis Axinte – Chitara/Voce și Mr Jurjak – Tobe. Trupa s-a format în vara lui 2021 susținând concerte în deschiderea unor trupe precum Coma în Club Expirat București, Oigăn și Nord-Vestul în Club FormSpace Cluj și Luna Amară în Club Quantic București. În 2022 au cântat la festivalurile Femei Pe Mătăsari, Rocanotherworld, Southside Biker Fest, Danube Rock Galați și Summer Well încheind anul cu un concert stand-alone în Club Control București. Tot in 2022 au lansat single-urile “FRICA” și “MINTE BOLNAVĂ” care s-au bucurat de succes atât pe platformele de streaming cât și pe posturile de radio Rock Fm si Radio Guerrilla, unde au avut și două apariții Live. Rock Fm și Radio Guerrilla. În 2023 The Schnitzels au plecat în primul lor turneu care a început în Club Expirat și a continuat în Arad (Club Flex), Timișoara (Manufactura), Tg Mureș (J’ai Bistrot), Chișinău (Artcor Center) și Iași (Rocknrolla). În vara lui 2023, trupa este confirmată la mai multe festivaluri din țară, iar în toamnă vor lansa albumul de debut intitulat Phantasmagore, cu ajutorul Universal Music România.

WE SINGING COLORS combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adâncul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe. Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important. Al treilea album, „Hopium”, a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe.

Jegy típusa Ár BEVÁSÁRLÁS
Festivalul Ziua Noastră - Acces General 50,00 lei

Kosárba teszem