Bird Music Records

Pășește într-o lume a diversității! Suntem singura casă de discuri din Transilvania care trece barierele diversității și face din asta o misiune în sine.

birdmusic

Birdmusic Records face parte din familia Republic Production, ca sublabel.

Mask Group

Vă oferim o selecție de artiști excentrici și creații colorate, lipsite de rigoare, bariere și clasificări.

Vă propunem să porniți alături de noi într-o călătorie muzicală revelatoare care vă va lărgi orizonturile și așteptările.

Raklap

Raklap este o trupă de tineri din Sfântu- Gheorghe, formată dintr-un grup de prieteni. Cântă muzică post punk, alternativ/progresiv/neo-psihedelic. Membrii trupei nu au reușit să fie pe deplin de acord asupra genului, asa că fiecare dintre noi suntem lăsați să decidem ce vrem să auzim și să înțelegem din emoția muzicii lor.

BOOK ARTIST

  Introdu numele complet

  • Tas Kerezsi (tobe)
  • Soma Kolozsi (chitară bas)
  • Tamás Kolozsi (chitară, voce)
  • Máté Duka (chitară)
  • Dorka Mihály (voce)
  • Mátyás Hubbes (voce)
  Fityula Gadjo Dilo Official Video 1 29 screenshot@2x
  Fityula Gadjo Dilo Official Video 3 16

  Fityula

  Poate părea de neuitat din cauza numelui său, dar pe parcursul carierei muzicale a dovedit a fi mai mult decât un nume captivant. Preluând cu curaj un gen care nu este deosebit de popular în rândul maghiarilor transilvăneni, el a pus bazele acceptării și includerii reggaetonului pe paleta muzicală îngustă și conservatoare maghiară. Versatil, captivant și onest: totul, de la note maghiare până la pop și reggaeton, sună autentic în interpretarea sa. Fityula este dovada perfectă că arta vorbește oricui, indiferent de naționalitate, și că nu există limite în muzică și genuri atunci când sufletul își alege propriul drum.
  BOOK ARTIST

   Introdu numele complet

   Eztán

   Membrii trupei Eztán infuzează tradițiile muzicii populare în mediul muzicii ușoare: comoara moștenită a muzicii maghiare cu instrumente contemporane, arătându-și frumusețea și puterea dintr-o perspectivă nouă. Efecte interesante, accente incitante și soluții energetice se nasc la intersecțiile cântecelor populare și așa-numita cultură muzicală occidentală, cu inserții de improvizație.
   BOOK ARTIST

    Introdu numele complet

    Eztan Gyertek fiuk Official Video 1 19
    • Ede Molnár (chitară, voce)
    • Gábor Ila (pian)
    • Ferencz Ercsei (tobe)
    • László Sándor (chitară bas)
    • Zsolt Argyelán (trompetă)
    Molnar Joco Verda Official Video 0 29 screenshot

    Molnár Jocó

    A fost violonistul Ansamblului de Artă Mureș timp de 5 ani. Cu Imre Vizi și-au dovedit talentul în 2012 în “Csillag Születik” din Ungaria. Un artist versatil: scrie melodii, compune muzică, cântă, filmează videoclipuri muzicale – trăiește pentru muzică și o pune pe primul loc. Cariera sa muzicală a început în 2012 și este activă de atunci. Jocó s-a născut și a copilărit în lumea muzicii populare și a dansului popular: tatăl său a fost dansator și coregraf al Ansamblului de Artă Mureș timp de 20 de ani. Pe lângă piese proprii și dragostea pentru vioară, cea mai mare realizare al lui este rolul lui István în iconicul rock- opera István, a király.
    BOOK ARTIST

     Introdu numele complet

     Oncsi

     Artista de 15 ani din Târgu Mureș a început să scrie propriile melodii la vârsta de 13 ani. După ce a câștigat Concursul Peron, a ajuns la Öröm a Zene cu trei melodii proprii. Prima ei melodie “Fájt” a apărut în 2022 la Republic Production si este produsă de Bagossy László, bassistul trupei Bagossy Brothers Company.
     BOOK ARTIST

      Introdu numele complet

      Oncsi Fajt Official Video 0 58 screenshot@2x

      Studioul Republic Production

      Sunet de calitate

      Ne concentrăm pe înregistrări live și pe producție de muzică live. Deoarece înregistrăm și mixăm cu echipamente analogice, oferim sunet de cea mai înaltă calitate disponibil pe piață. Trimite-ne un mesaj sau sună-ne chiar acum! Rezervă-ți sesiunea chiar astăzi!

      Voci ale diversității

      „Voci ale Diversități” promovează diversitatea culturală, sprijină conservarea patrimoniului cultural, stimulează dialogul intercultural și implicarea comunitară, cât și încearcă o consolidare a coeziunii sociale și a identității culturale în Târgu Mureș, contribuind la o comunitate mai inclusivă și interconectată.

      Trimiteți un demo

      Suntem aici, mereu deschiși la idei interesante. Trimite-ne o linie, trimite-ne o demonstrație sau pune întrebări bune

       Încarcă fișierNiciun fișier selectat.