O rampă de lansare pentru muzicieni, creată în inima
Transilvaniei

Republic Production este o casă de producție independentă de muzică, film, fotografie și animație. Dar ne ocupăm și de management, branding și consultanță P.R., inclusiv gestionarea prezenței online a artistului. Suntem o echipă excentrică, creativă și ieșită din comun.

Photo

Imprimă muzicii tale
suflul unui
tărâm legendar!

Aici, într-un loc în care mitul întâlnește tradiția, încorporăm spiritul unui ținut legendar în proiectele locale și internaționale. Le oferim artiștilor ABC-ul de care au nevoie în muzică și șansa de a aduce abordări unice și moderne în repertoriul lor. De la compoziție muzicală (linii melodice și versuri) la orchestrație și promovare.

Un startup colaborativ crescut într-un subsol

Dacă fiecare startup de succes din Silicon Valley începe într-un garaj, trupele sau casele de producție încep în subsoluri. La fel a fost și pentru acest studio de muzică din Tg Mureș: povestea a început în subsolul unei case, alimentată de pasiunea tinerilor muzicieni care, de-a lungul timpului, au unit grupuri locale de artiști, creând și evoluând împreună, adăugându-se mereu pe listă cu echipamente de studio de înregistrare.

Acest mic studio de înregistrări din Transilvania a crescut, extinzându-se nu doar la parterul casei unuia dintre co-fondatorii proiectului, Dan Mașca, ci și ca proiect în sine. Fiecare membru și-a diversificat cariera de-a lungul timpului, dar entuziasmul echipei interdisciplinare de producători, ingineri, editori și videografi nu a scăzut niciodată. Acest lucru a dus la un set complet de echipamente de înregistrare de studio.

Image

Republic Production studio înregistrări – un Rolls Royce al echipamentelor muzicale

acum în Târgu-Mureș

Avem instrumente pentru editarea audio și proiectarea sunetului, producție, mixare și masterizare, plus sintetizatoare pe care le folosim la întregul potențial. De aceea, propriul nostru studio de înregistrare audio este locul ideal pentru a crea compoziții muzicale care se potrivesc vocii și personalității fiecărui artist.

Apreciem calitățile vocale ale artiștilor și încurajăm copiii și tinerii care doresc să înceapă o carieră în muzică să ne treacă pragul.

Pe lângă asta, avem serviciile de închiriere echipamente de producție muzicală și propriul studio de producție film.

Utilizăm cu competență Adobe Photoshop și Wacom Cintiq 27” UHD de ultimă generație pentru a crea designul cerut de client.

Trimiteți un demo

    Încarcă fișierNiciun fișier selectat.