Producțiile noastre

Lungmetraje, scurtmetraje, spoturi publicitare și videoclipuri muzicale.

Filme

Avem o experiență de peste 12 ani în producția de muzică și sound design de filme

Reclame

Lucrăm cu artiști din întreaga lume și ținem pasul cu tot ceea ce este nou în propriul studio de film.

Videoclipuri

De la film scoring și sound design,  înregistrări Foley și mix & master, la dezvoltare de jocuri video.

Oferim servicii de producție video și închirieri echipamente pentru echipe interne și internaționale. Printre altele, inclusiv:

Base 24

Productie Servicii

• Planificare și cercetare
• Bugetare
• Scouting/autorizare/autorizare a locației
• Asistență juridică
• Servicii contabile și fiscale
• Acces la programe de finanțare și sprijin locale și europene
• Crewing & casting
• Permise de filmare și de lucru
• Suport logistic
• Închiriere de echipamente și facilități de post-producție

O poartă de încredere pentru

Filmatul în Transilvania

Cu informațiile corecte și cu echipa de filmare la îndemână, vei putea controlezi fiecare aspect al producției în timpul filmărilor tale în Transilvania.

Oferim partenerilor noștri o poartă de acces fiabilă pentru filmările în regiune, cel mai bun sprijin local posibil, respectând cele mai înalte standarde internaționale de producție prin practici comerciale transparente și fluxuri de lucru simplificate. Susținem procesul creativ, eliminând în același timp surprizele neplăcute din ecuație, cu minim de resurse, oferindu-ți cea mai mare valoare de producție posibilă în Transilvania.

Cu o rețea de contacte locale bine documentată și în continuă creștere, formată din profesioniști independenți de film extrem de calificați, facilități de închiriere, instituții private și instituții guvernamentale, asigurăm partenerilor noștri sesiuni de filmare și o experiență fără cusur în ceea ce privește serviciile, calitatea și eficiența.

Base 25

Cunoaște Echipa

Andrei
Zaițiu

Cinematograf, Editor și Motion Designer

Lucrez ca operator steadicam, operator de cameră și director de imagine. Cred că, în afara expertizei tehnice, colaborarea este cheia. Sunt pasionat de cinematografie. Am lucrat la o gamă largă de producții, de la lungmetraje narative la reclame, videoclipuri muzicale, live streaming și multe altele. Cred că mișcarea camerei de filmat (sau lipsa ei) este o componentă uriașă în a spune o poveste vizuală. Specializându-mă ca operator cu expertiză în Steadicam și gimbaluri, pot oferi multe soluții de filmare atunci când colaborez cu regizori și alți DoP. De exemplu, utilizarea unor cadre de deschidere dinamice, one-take-uri lungi, concerte și lucrul cu camera live. Lucrez, de asemenea, ca motion designer, animator și animator Lottie. Sunt specializat în animații personalizate: videoclipuri explicative, videoclipuri promoționale, animații de logo și animații web. Folosesc Adobe Creative Cloud, în principal Adobe After Effects și Adobe Illustrator. Am în spate peste cinci ani de experiență ca editor video. Am lucrat în televiziuni, canale Youtube, podcast-uri și în sectorul privat: videoclipuri corporative, webinarii, promoții pentru evenimente, tutoriale și reclame… numiți-le voi, eu le-am făcut! Sunt mereu interesat să aflu mai multe despre nevoile afacerii tale, despre proiectele tale și despre ceea ce vrei să obții cu videoclipurile tale, astfel încât să pot crea exact clipul pe care îl cauți.

În cele din urmă, voi fi fericit să te ajut! Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună.

Mihaela Miklošić

Project manager/ Location manager

Creativă, energică și motivată, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul producției de film. Am condus diverse echipe de producție pentru filme de lungmetraj și reclame, îmi plac provocările și sunt gata să îmi folosesc abilitățile și talentul în următorul proiect. Am descoperit de timpuriu domeniul cinematografiei ca asistent, manager de locație și apoi manager de producție și sunt în același timp, evident, pasionată de cinematografie. Am studiat Scenaristică la UNATC în București, lucrând în același timp îndeaproape cu scenariști și regizori pentru a-i ajuta să-și exprime viziunea, să creeze conținut de calitate în mod eficient cu echipe de producție din România și din întreaga lume.

Szitai Eszter

Ilustrator, Animator, Cinematograf

În timpul studiilor în străinătate, mi-am dat seama că pachetul Adobe a fost creat pentru a tăia, șlefui, organiza și reda realitatea până când viziunea noastră interioară reușește să fie proiectată. Recunoașterile interne, externe și de peste hotare servesc, de asemenea, drept dovadă că merită să investești timp și energie în exprimarea sinelui. Fie că este vorba de animație, videoclip, scurtmetraj sau film de lungmetraj, scopul este de a ne modela creația în ceva de care să fim mândri. Și, bineînțeles, iarba vecinilor este întotdeauna mai verde, pentru că este photoshopată.

Viviana Apopei

Colorist și Ilustrator

În calitate de colorist, lucrez îndeaproape cu un regizor și DOP pentru a determina ce paletă de culori va servi cel mai bine poveștii, folosind DaVinci Resolve. Fie că este vorba despre un film, o reclamă sau un videoclip, fac întotdeauna tot posibilul să fiu la curent cu manipularea creativă și tehnică a imaginii și să am un simț al tendințelor și stilurilor de culoare. În procesul de obținere a aspectului final, sunt responsabil atât de color grading, cât și de corecția culorilor.

În calitate de ilustrator, creez desene statice sau animații scurte pentru diverse proiecte, de la cărți, la reclame online sau ambalaje de produs.

Ardeleanu Liviu

Fotograf Profesionist

Pictez cu lumină. Îmi place să traduc ceea ce vedem și simțim în ceva ce putem revedea ori de câte ori simțim nevoia, cu ajutorul fotografiei și a filmului. Sunt fotograf profesionist de peste zece ani și videograf junior, iar de curând am avut ocazia de a fi Bestboy la o producție de lungmetraj și Gaffer la câteva producții de scurtmetraj, reclame și videoclipuri muzicale.

Locații

Locațiile sunt unul dintre aspectele cruciale ale oricărei producții; Motiv pentru care îți oferim o bază de date unică de locații și management de locații. Suntem specializați în locații pentru:

În principal din Transilvania, dar și în alte părți ale României.

Filme

Muzică
Videoclipuri

Spoturi publicitare

Trimiteți un Demo

Suntem aici, mereu deschiși la idei interesante. Scrie-ne un rând, trimite-ne un demo sau pune orice întrebare.

    Încarcă fișierNiciun fișier selectat.