Fotografie

Pășește în cel mai spațios studio foto profesional din Transilvania! Echipat cu fundaluri de diferite culori, lumini marca Aputure și lumini Blitz, plus accesoriile necesare pentru a crea conținut de cea mai înaltă calitate. Fă cunoștință cu colegii noștri invizibili: 2 manechine (invizibile) folosite pentru fotografiile vestimentare fac extrem de ușoară post-procesarea imaginilor. Fotografii de produs, fotografie imobiliara, editare foto și multe altele…

Base 4

Fotografii de Produs

video

Fotografiem produse pe fundaluri albe/transparente pentru Magazinele Online și facem fotografii contextuale de promovare pentru Social Media. Sau, pe scurt, fotografii de produs

Fotografii de Produse Alimentare

video 1

Cu o experiență vastă în Food Photography, producem conținut de calitate pentru afacerea ta. Venim la locație cu echipamentul necesar pentru a crea cele mai relevante fotografii și a evidenția calitatea și prospețimea produselor tale. Le desăvârșim ulterior în faza de editare foto.

Fotografie Imobiliară

video 2

Pentru ca Hotelul, Pensiunea, Localul sau proprietatea ta, pe care vrei să o închiriezi sau vinzi să fie pusă în lumina perfectă, hai să discutăm despre ședința ta de fotografie imobiliară.

Editare Foto

video 3

Retușare Profesională și editare foto avansată, cu ajutorul programelor Adobe Photoshop și Adobe Lightroom.

Cunoaște
Echipa

Ardeleanu
Liviu

Fotograf Profesionist

Pictez cu lumină. Îmi place să traduc ceea ce vedem și simțim în ceva ce putem revedea ori de câte ori simțim nevoia, cu ajutorul fotografiei și a filmului. Sunt fotograf profesionist de peste zece ani și videograf junior, iar de curand am avut ocazia să fiu Bestboy la o producție de lungmetraj și Gaffer la câteva producții de scurtmetraj, reclame și videoclipuri muzicale.

Trimiteți un demo

Suntem aici, mereu deschiși la idei interesante. Scrie-ne un rând, trimite-ne un demo sau pune orice întrebare bună.

    Încarcă fișierNiciun fișier selectat.