Home

REPUBLIC PRODUCTION SONGWRITING CAMP - MAROSVÁSÁRHELY, 2017. JÚNIUS 26 – 30

A Republic Production első alkalommal rendezi meg azt az eseményt, amely reméljük rendszeresen kerül megszervezésre a jövőben Marosvásárhelyen. Egy zenei tábor, ahol a hazai és a külföldi zenei élet híres szerzői, szövegírói és producerei jelezték részvételüket. 2017. június 26-a és 30-a között…

Adrian Berinde
ADRIAN BERINDE LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE A ȚĂRANULUI KLUBBAN

Két rendkívüli, Marosvásárhelyen és Kolozsváron megtartott koncert után, Adrian Berinde Bukarestben is bemutatja a nyolcadik lemezét. Az eseményre 2017. március 4-én, 20 órától kerül sor a Țăranului Klubban.
Az „Arcan” album, amely a Republic Production gondozásában jelent meg, egy új és…

A legjobbaktól tanulunk!

Grammy-díjas a zenei produkció, hangmérnöki munka és keverés kategóriákban. Öt aranylemez és egy platina. Olyan neves előadóknak szerzett zenét, mint Niña Pastori, Amaral, Uzzhuaia és La Pulqueria. A legtapasztaltabb szakemberek készítették fel: Andrew Scheps, Andy Wallace, Chris Lord Alge és…

Republic stúdió
Minőségi hangzás

Stúdiónk utolsó generációs professzionális felszereléssel van ellátva. Megtalálható minden eszköz, a hangszerkesztőtől a hang design-on át a gyártási, keverési és mastering berendezésekig, valamint szintetizátorokig, melyek esetében tapasztalt csapatunk teljes mértékben kihasználja a bennük rejlő lehetőségeket. Ez a legmegfelelőbb hely ahhoz, hogy mindenik művész hangjával és személyiségével rezonáló eredeti kompozíciók jöjjenek létre. Fő célunk, hogy kiaknázzuk a művészek vokális adottságait, ugyanakkor, hogy minél több olyan gyermek és fiatal lépje át küszöbünket, akik a zenében szeretnének karriert kezdeni.

Reeanimation
Érzések mozgásban

Akár kézzel rajzolt, frame-by-frame módszerrel, akár tweening technikával készült, az animáció a legmerészebb álmokat is képes mozgásba hozni. Olyan nevekkel dolgoztunk együtt, mint a Pixies és tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a legrövidebb út a képzelet és a valóság között.

aetas_1
aetas_2
aetas_3
aetas4
dobrescu_1
dobrescu_2
pixies_1
pixies_2
pixies_3
SM_1
filmare_aeriana_1
filmare_aeriana_2
filmare_aeriana_3
fotografie_1
fotografie_2
productie_video_1
productie_video_2
vr
Vizuális produkció

A Republic Production által készített vizuális anyagok szeretnék előtérbe helyezni a művészek személyiségét, valamint a mögöttes történetet. Ez a küldetés egy rendkívül tehetséges és kreatív emberekből álló csapatra épül. A legújabb alkotások itt láthatóak.

CSAPATUNK

A Republic Production produkciós iroda hisz a saját és a művészek függetlenségében és a hangjuk, illetve tehetségük által képviselt értékekben, éppen ezért kitűzött céljai között szerepel a tehetséges előadók felkarolása, ismertté tétele, valamint támogatása a következő szolgáltatások által: hangfelvétel, hangszerelés, produceri munkák, videó, animáció, impresszárió, branding tanácsadás és PR, valamint átfogó online és offline jelenlét.

K.Norbert
Voice-hunter

Music Producer 
Co-founder

M.Dan
Co-founder
Z.Andrei
From A to Z

Director of Photography
Postproduction
Colorist

A.Liviu
Photo wizard

Junior Video Editor
Professional Photographer