Republic Hub - spațiul multimedia special în regiunea Transilvaniei

A36A8672 min 1

Dacă ești în căutarea unui spațiu modern și multifuncțional pentru a-ți dezvolta ideile creative, atunci trebuie să știi că tocmai s-a deschis fără prea mare tam-tam Republic Hub. Un spațiu multimedia extrem de versatil, la doi pași de centrul Tîrgu-Mureșului, unde mințile creative sunt invitate să se manifeste, indiferent de mijloacele pe care le folosesc pentru exprimare

Într-o lume tot mai multimedia,
…Republic Hub vine cu o ofertă completă de servicii, pentru toți cei care vor să își exprime creativitatea într-un mod inovator.

  • Studio foto – cel mai mare studio foto-video din regiune, unde dacă ai o ședință foto de produs, o poți organiza fie ca fotografiezi un inel sau un automobil.
  • Sală de concerte – private sau publice, indiferent de genul muzica, mainstream sau underground, ești bine-venit.
  • Sală de evenimente – corporate publice sau private, petrecerea de Crăciun a firmei tale sau evenimentul de lansare a unui nou produs.
  • Studio audio – înregistrări, producție, mixare, editare și sound design. Cu alte cuvinte, locul în care iau naștere single-uri sau albume de muzică.
  • Studio de live streaming – transmisii prin webstreaming. Ceea ce faci tu acum, live, în văzul întregii lumi, indiferent unde se află pe glob.

La doar 10 minute de centrul Tîrgu-Mureșului,
…în Sântana de Mureș, Republic Hub este locul unde poți găsi tot ce ai nevoie pentru a da o formă audio sau vizuală ideilor tale. De la studio foto-video la studio audio, de la sala de concerte la sala de evenimente, acest hub este conceput pentru ideile creative și cei care le pun în practică.
Cu ce se remarcă Republic Hub? În primul rând, studio-ul foto-video este cel mai mare din regiune și dispune de cele mai moderne echipamente pentru a transforma orice idee în realitate. Indiferent de tipul de proiect pe care îl ai în minte.
Republic Hub dispune de o sală de concerte, care poate fi utilizată atât pentru evenimente private, cât și publice. Fie că organizezi un concert, un festival de artă, o expoziție multimedia sau un eveniment corporate, Republic Hub este locul unde poți să faci asta, cu tot sprijinul logistic necesar. De la tehnică de sonorizare, lighting și până la aranjarea meselor sau catering.
Dacă vrei să organizezi o petrecere corporate, o nuntă sau o petrecere privată, sala de evenimente Republic Hub este locul perfect. Cu o capacitate de până la 100 de persoane (standing), această sală poate fi adaptată oricărei cerințe.
În plus, Republic Hub dispune de un studio audio complet echipat, pentru înregistrări, producție, mixare, editare și sound design. Astfel, indiferent de tipul de proiect la care lucrezi, Republic Hub vine cu soluțiile.
Nu în ultimul rând, Republic Hub dispune și de un studio de live streaming, pentru transmisii prin webstreaming. Astfel, evenimentele tale pot fi urmărite live de oriunde în lume.

De ce?
Dan Mașca, managerul Republic Hub și co-cofondatorul casei de producție Republic Production, spune că „este un spațiu care oferă toate tool-urile necesare celor care doresc să își pună în valoare creativitatea prin intermediul serviciilor multimedia. Ne-am dorit să creăm un loc care să le ofere oamenilor toate resursele ca să dezvolte proiectele creative într-un mediu modern și profesional”.
De asemenea, Norbert Kovacs, producător de muzică și co-fondator Republic Production, spune că „Republic Hub este un loc de manifestare a tinerelor talente, un loc de concerte și de întâlnire a lumii muzicale. Am avut ocazia să folosesc sala de concerte și pot spune că e un spațiu multimedia unde cu adevărat te poți exprima liber și poți da o formă ideii tale creative, oricare ar fi ea”.

De la A la Live
Artiștii Republic Production, au de acum o oportunitate cu adevărat specială. Practic imediat după înregistrarea și producția pieselor, au un loc în care își pot programa primele lor concerte live pentru publicul local sau chiar transmise prin webstreaming. Pot programa filmările pentru un videoclip indoor sau se poate programa un o sesiune foto pentru promovarea muncii lor într-o campanie de PR. Totul, din același spațiu. Primele probe de la spațiu arată extrem de promițător, iar viitorul se anunță extrem de colorat și creativ.

A36A8678 min 1

Dacă vrei să rezervi și tu spațiul, hai să ne auzim!

[email protected]

Dan Mașca
+40 745 992 463