Republic Hub - Erdély különleges multimédiás tere

A36A8672 min 2

Ha egy modern és többfunkciós teret keres kreatív ötletei kidolgozásához, akkor tudnia kell, hogy a Republic Hub minden nagy felhajtás nélkül megnyitotta kapuit! Rendkívül sokoldalú multimédiás tér, egy karnyújtásnyira Marosvásárhely központjától, ahol a kreatív elméket arra ösztönzik, hogy kifejezzék magukat, függetlenül attól, hogy milyen eszközöket használnak erre.

Az egyre inkább multimédia által uralt világban
…a Republic Hub teljes körű szolgáltatást kínál mindazok számára, akik innovatív módon szeretnék kifejezni kreativitásukat.
• Fotóstúdió – a régió legnagyobb fotó-videó stúdiója, ahol bármilyen fotózás lebonyolítható, termékfotózásban sem ismerünk lehetetlent, függetlenül attól, hogy a termék egy gyűrű vagy autó
• Koncertterem – zárt vagy nyilvános, mainstream vagy underground, zenei műfajtól függetlenül szeretettel várunk!
• Rendezvényterem – állami vagy magáncég, karácsonyi céges parti vagy egy új termék bemutatása
• Audióstúdió – felvétel, gyártás, keverés, vágás és hangdesign: a hely, ahol kislemezek vagy albumok születnek.
• Élő streaming stúdió – közvetítések webstreamingen keresztül, függetlenül attól, hogy ki hol tartózkodik a világban.

Mindössze 10 percre Marosvásárhely központjától,
… Marosszentannán (Santana de Mures) a Republic Hub az a hely, ahol mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy audió- vizuális formát adjon ötleteinek. A fotó-videó stúdiótól az audióstúdióig, a koncertteremtől a rendezvényteremig ez a központ a kreatív ötletek és azok gyakorlati megvalósítása érdekében készült.
Mitől különleges a Republic Hub? A fotó-videó stúdiónk a legnagyobb a régióban, és a legmodernebb berendezésekkel rendelkezik ahhoz, hogy bármilyen álom- ötletet valóra váltson. Nem számít, milyen típusú projektre gondol, mindenre van megoldás!
A Republic Hub koncertteremmel is rendelkezik, amely magán- és nyilvános rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmas. Legyen szó koncertről, művészeti fesztiválról, multimédiás kiállításról vagy céges rendezvényről, a Republic Hub az a hely, ahol mindez megvalósítható, minden logisztikai támogatással. A hangtechnikától, a világításig, az asztalok elrendezésétől a vendéglátásig.
Ha céges bulit, esküvőt vagy magánpartit szeretne szervezni, a Republic Hub rendezvényterme a tökéletes hely! A 100 fő befogadására alkalmas terem bármilyen igényhez igazítható.
Ezenkívül a Republic Hub rendelkezik egy teljesen felszerelt hangstúdióval felvételhez, gyártáshoz, keveréshez, szerkesztéshez és a hangdesignhoz. Tehát, függetlenül attól, hogy milyen projekten dolgozik, a Republic Hub a megoldásokat kínálja!
Végül, de nem utolsósorban, a Republic Hub élő streaming stúdióval is rendelkezik webstreaming közvetítésekhez: eseményei a világ bármely pontjáról élőben követhetők.

Miért?
Dan Mașca, a Republic Hub menedzsere és a Republic Production társalapítója szerint „ez egy olyan tér, amely minden szükséges eszközt kínál azoknak, akik multimédiás szolgáltatásokkal szeretnék fokozni kreativitásukat. Olyan helyet szerettünk volna létrehozni, amely minden erőforrást megad az embereknek ahhoz, hogy kreatív projektjeiket modern és professzionális környezetben fejlesszék.”
Kovács Norbert, a Republic Production vezető zenei producere és társalapítója is azt mondja, hogy “a Republic Hub a fiatal tehetségek megnyilvánulási helye, koncertek és a zenei világ találkozóhelye. Lehetőségem volt kipróbálni a koncerttermet, és elmondhatom, hogy ez egy olyan multimédiás tér, ahol a művész valóban szabadon kifejezheti magát, és formát-hangot-képet adhat kreatív ötleteinek, bármi is legyen az.”

A-tól Live-ig
A Republic Production művészei igazán különleges lehetőség előtt állnak: gyakorlatilag közvetlenül a dalok felvétele és elkészítése után van egy helyük, ahol élőben, vagy akár webstreamen is lefoglalhatják első koncertjüket. Beütemezhetnek egy beltéri videóklip forgatását, vagy egy fotózást, hogy PR-kampány segítségével népszerűsítsék munkájukat.
Mindent ugyanabból a Térből.
Az első Términták rendkívül ígéretesnek tűnnek, a jövő pedig rendkívül színesnek és kreatívnak ígérkezik!

A36A8678 min 2

Ha ön is kölcsönvenné a Teret, keressen minket!

[email protected]

Dan Maşca
+40 745 992 463